Asennukset, saneeraukset ja vikakorjaukset kaikenlaisiin kohteisiin – luotettavasti

Sähkötyö Riihinen tarjoaa kattavat sähköasennuspalvelut uudis- ja saneerauskohteisiin yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille, kunnille ja teollisuudelle. Toiminta-alueemme on Jyväskylän ja Muuramen seutu lähiympäristöineen.

Sähköasennukset

Sähköalan ammattilaisen tekemät sähköasennukset ovat turvallisia käyttää ja asennuksissa on huomioitu ajantasaiset vaatimukset. Olipa kyseessä suurempi urakka, kuten uuden omakotitalon sähköistyksen toteuttaminen, tai jokin pienempi työ, toteutamme sen nopeasti ja luotettavasti. Esimerkiksi valaisimen, pistorasian tai kytkimen vaihto onnistuu käden käänteessä.

Toteutamme sähkötyöt sopimuksen mukaan joko tuntiveloituksella tai kiinteähintaisena urakkana. Otathan yhteyttä, niin pohditaan juuri sinulle paras ratkaisu. Voit ottaa yhteyttä myös äkillisissä vikatilanteissa normaalin työajan ulkopuolella.

Sähkötarvikkeiden myynti

Kauttamme saat kaikki sähkötarvikkeet kaapeleista katkaisijoihin ja valaisimiin. Kun tilaat tarvikkeet asennuksen yhteydessä, sinun ei tarvitse itse huolehtia tarvikkeiden hankkimisesta ja niiden sopivuudesta asennuskohteeseen.

Tuotevalikoimastamme löytyy mm. seuraavien valmistajien tuotteita: Schneider, ABB, Legrand(Ensto), Airam, FTLight, Dreamled, Norelco, UTU, Draka, REKA, Raychem, Garo.

Ilmalämpöpumppujen osalta edustamamme merkit ovat: Mitsubishi, Panasonic, Hitachi ja Innova. Myös muiden merkkien asennus onnistuu.

Ilmalämpöpumppujen asennus

Yritykseltämme saat ilmalämpöpumpun täyden palvelun pakettina. Yrityksellämme on luvat hoitaa niin sähkö- kuin kylmäainetyöt, joten sinun ei tarvitse huolehtia monen asentajan tilaamisesta. Ilmalämpöpumpun asennus hoituu yhden päivän aikana.

Ilmalämpöpumppu on taloudellinen ja tehokas lämmityslaite talven kylmyyteen. Voit säästää sillä jopa 30-40% lämmityskustannuksista. Ilmalämpöpumppu soveltuu lisälämmitykseksi sähkö- ja öljylämmitystalouksiin.

Kesällä ilmalämpöpumppu tarjoaa asumismukavuutta viilennyksen muodossa. Jos lisälämmityksen tarvetta ei ole, voidaan asentaa pelkkä viilennyspumppu tuomaan mukavuutta, esimerkiksi kaukolämpöasuntoihin.

Ilmalämpöpumpun asennus oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennystä voit hakea työn osuudesta.